halloween wandeling oudendijk

Hét ideale Halloweenuitje na de Herfstvakantie voor jong en oud!!

Eetcafé Les Deux Ponts organiseert, na het grote succes van voorgaande jaren, op zaterdag 3 november voor het 14e jaar weer een te gekke Halloween wandeling. Struinend door met herfstbladeren bedekte Beemsterdijk laten de gidsen de mooiste plekjes in de polder van het Werelderfgoed Beemster zien.

Trek je HALLOWEEN OUTFIT maar aan!! Een mooie ROUTE voor GROOT & KLEIN!!

Tijdens het vallen van de avond krijgen alle deelnemers een gekleurde lampion, zodat er een lang lint van sfeervolle verlichting op de dijk ontstaat. Halverwege de route op de Beemsterringdijk en op het einde van de wandeling (verrassing) zijn er "Halloween acts" gespeeld door TOP leden van Toneelvereniging Midden Beemster. Dan terug naar Les Deux Ponts, waar een heerlijke kop Pompoensoep (deze pompoenen komen van biologisch akkerbouwbedrijf Jan Knook uit de Beemster) of gevulde Erwtensoep op de Halloween wandelaars staat te wachten. Voor de kinderen hebben we knutselactiviteiten, dus die kunnen zich prima vermaken!!!

( reserveren gewenst !! )

Halloween 2017

Start
: 17:15 uur
Lengte
: 3,3 km
Duur
:
Kosten

: € 8,50 per persoon, kids tot 12 jaar € 7,00 incl. soep, lampion en kinderverrassing. Zonder soep € 4,50 per persoon, kids tot 12 jaar € 3,50

Meer informatie :

Peter Geel van Les Deux Ponts, 0229-541275

 

 

 

 

 

TIP ! Neem kijker mee en trek warme winddichte kleding en stevige waterdichte wandelschoenen aan